2019

Årets kennelläger kommeratt gå av stapeln 2-4 augusti


Vi kommer att vara på Klämmestorp där enklare boende finns (ni som har varit med där tidigare vet standarden) har man husvagn/husbil så kan man ha den utanför huset. Vill man ha annat boende så kan man bo på Kyrkekvarn (stugor) eller Mullsjö på hotell.


Instruktör spår blir Stig Stangvik. Stig har mångårig erfarenhet av Aussie och var den som körde upp den första Aussien som Brukschampion. Efter det har han tävlat upp 5 Aussie i Elitspår och just nu tävlar han fyra hundar 2 i Elitspår, 1 i Hkl spår och en i spår och rapport. Stig är även Lärare i hundtjänst, utbildad spårinstruktör, mentaltestare MH samt mentaldomare MT. Är även uppfödare tillsammans med Lena Stangvik Urban med kennelnamnet Windedos. Stig och Lena var även uttagna till SM i Rapport med deras första Aussie Mr Bink´s Tuxedo  (tyvärr blev det ingen start eftersom en dotter gifte sig den helgen SM skulle gå av stapeln) Toxy hade också cert i spår, var lydnads champion och Brukschampion i Rapport.


Vi kommer också att ha exteriör beskrivare på plats och man anmäler sig till den på SBK tävling. Återkommer närmare när SASK lagt ut det på SBK tävling. Exteriör beskrivningen är officiell innebärande att andra Aussies än Maybetailsare kan anmäla. Kostnaden är 150 kr/hund.


För dom som vill valla är kostnaden 200 kr/hund/dag.


Lydnad och sök tänkte jag att vi hjälper varandra. Här kommer även Lena Stangvik vara behjälplig i mån av tid eftersom det är hon som ska exteriörbeskriva.


Grovplanerat kommer det se ut så här (reserverar mig för ändringar)


  • Vi träffas fredag em/kväll och äter en gemensam middag vid 18.00 tiden efter middagen planerar vi helgen vem som vill göra vad
  • Frukost lördag morgon ca. 09.00 och alla ger sig av till repektive aktivitet
  • Enklare lunch ca. 13.00 därefter fortsätter aktiviteterna och dom som vill ha en exteriör beskrivning får åka lite fram och tillbaka
  • Gemensam middag ca 19.00
  • Frukost söndag morgon ca. 09.00 därefter åker/går alla till sina respektive aktiviteter
  • Kraftigare lunch ca 14.00 och därefter avslut
  • Kaffe kommer finnas hela tiden att dricka på plats eller ta med till skogen/hagen/appellplan


Kan i dagsläget inte säga ett exakt pris, lite beroende på antal deltagare. Maten absolut max. 400 kr/person. Boende på Klämmestorp 150kr/person/natt och husvagn/husbil 50 kr/natt.


För min egen del blir det en del valpspår o.s.v. eftersom vi förhoppningsvis har ett gäng småttingar med oss också. Har ni andra hundar som inte kommer från oss är dom naturligtvis välkomna också.


Boka in 2-4 augusti och meddela mig om du/ni kommer


Välkomna!