Läger och träffar/Camps and Clinics

På dom här sidorna kan du/ni se lite från våra läger. Har du som varit med på lägren foton vore jag jätte glad om du delar med dig.

Läger 2018

OBS! Änringar av plats

Nu har lägerplanerna för 2018 tagit form. Vi träffas onsdag den 1 augusti på eftermiddagen/kväll på Klämmestorp Sandhem https://www.facebook.com/search/str/kl%C3%A4mmestorp+flygeln/photos-keyword. Möjlighet att ställa upp husvagn/husbil finns. Annat boende, dels i huset men det går också att hyra en stuga/hus på Kyrkekvarn http://kyrkekvarn.com/boende/vara-stugor

 

Torsdag den 2 augusti

Kan dom som vill få testa vallning. Vi kan också rida Islandshäst om någon vill, föranmälan krävs.

 

Fredag 3 augusti

Startar vår instruktör sitt arbete med oss. René Friberg är vår instruktör, ni som var med på lägret 2011 har redan träffat René med sambo Gunnar. Bägge har gedigen bruksbakgrund och du kan läsa mer på Renés egen sida http://www.utterlyans.kennelsida.se/mitt_hundliv

Vi tränar efter egen förmåga och var du står träningsmässigt med din hund. Alla typer av aktiviteter kommer erbjudas lydnad, brukslydnad, spår, sök för den som vill och upplet.

 

Lördag 4 augusti

OBS! MH flyttat till oktober!

Skogsarbete, lydnad för den som vill eller bara slappa och ha trevligt.

 

Vi avslutar söndag 5 augusti

vid lunch så att alla kan ta sig hem i lugn och ro söndag eftermiddag.

Vi har inte riktigt bestämt ännu hur vi ska göra med mat o.s.v. vill ju dels att det ska bli en så låg kostnad som möjligt (ingen ska behöva avstå av ekonomiska skäl) men jag vill också ha möjlighet att umgås med er och se alla hundar, inte stå vid spisen. Kanske kan vi ordna matlag som tar olika dagar? Alt. att vi var och en fixar frukost & lunch men äter ihop på kvällarna? Återkoppla gärna till mig med förslag.

Redan nu är det föraviserat att Winette Henriksson kommer. Winette som var ägare till Triss som är pappa till Data kullen och är Militärkullens farfar. Vem vet kanske är det fler av hanhundsägarna som är nyfikna på sina hundars barn och barnbarn.

Klart är att Kerztin inte kommer eftersom Spencer kommer att tävla Nationals i år och dom behöver alla semesterdagar dom kan få till USA resan (lite wow faktor på det........)