Valpplaner/Puppies 2021/2022

SE28975/2015 Maibe Tails Pim-Pim

och
SE59846/2016 GK Vallhund Tuckercreek's Steele
Kullen uppfyller rasklubbens samtliga krav

Steele är importerad från Kanada och ägs av Tomas Lindström. Steele har jag följt från att han kom till Sverige, har även träffat hans bror som idag bor i Tyskland. Steele är en duktig vallhund (som snart ska upp på VP) är meriterad i ASCAs prövningsordning och är under utbildning till räddningshund. Tränas även i sök och kommer väl förmodligen ut på tävlingsbanorna även där.

Pim-Pim efter min Daisy i hennes enda kull. Pim-Pim tränas i sök och fick avbryta sin räddningshundsutbildning pga att livet kom emellan. Rickard och Malin som äger Pim-Pim har småbarn, jobbar heltid, har hus med mark o.s.v. så det där med hundträning och tävlande hinns inte riktigt med.


Bägge hundarna är korade med bra poäng, trevliga, trygga individer med mycket "jävlar anamma".


Steele har titlarna OTDs OTDd STDc i ASCAs prövningsordning.


Mer information kommer.

SE48727/2014 WTCH Maibe Tails Tres
och

SE53776/2016 Korad Ojoys I Do (Jojo)
Kullen uppfyller rasklubbens samtliga krav

Ni kan läsa om Tres på hennes egen sida och information om hennes två tidigare kullar hittar ni under Tulpan och Palindromkullen


Maria som äger Jojo har skrivit lite om honom och detta är hennes egna ord:

Jojo är en stabil miljöstark hund med outsinlig energi. Jojo tävlar Elit Spår och Lkl 3, han har godkänt Vallanlagstest och är Korad på 414 poäng med 5 på skott.


Jojo är en glad snäll och ambitiös arbetshund med mycket hög arbetsmoral. Han är 6e generationen elitspårhund. Jojo har en fin djurkänsla och har provat på grunderna i vallning. Tävlas även i Lkl 3 med fin attityd.


Jojo har en bra av/på knapp och är alltid fullt fokuserad och kan tänka sig att göra mer, han har också bra kamp- och föremålsintresse.


Han är glad i alla människor, stora som små och även dom flesta hundar. Väldigt lekfull och enkel att ha att göra med. Jojo gillar allt som innebär att man får göra något…..men har även förmågan att koppla av = av/på knapp.SE40862/2017 Maibe Tails Cam O Flage

 och

SE43876/2017 Hardins What's The Rush
Kullen uppfyller rasklubbens samtliga kravRush
är importerad från USA och ägs av Carina Ström Kalote´s kennel. Rush är en hund jag haft privilegiet att få följa sedan han kom till Sverige. Rush är uppflyttat till Lägr spår, utstäld med Very Good och  har startat VP nöt (den gången räckte det inte hela vägen men kapacitet finns) han är även meriterad på ASCA prov ATDs, OTDc,STDd


Cam kan ni läsa om på hennes sida.

https://maybetails.se/v%C3%A5ra%20hundar/Cam.html


Nedan valparnas stamtavla samt lite bilder.

Lägger in ett litet kanske........ förhoppningsvis kommer Rush att para en annan tik under 2021. Lyckas den parningen är allt frid och fröjd i annat fall kanske det kan bli aktuellt med byte av hane. Vill ju att Cams första parning ska bli lyckad och att dom verkligen har "tycke" för varandra.