Valpplaner/Puppies 2020

Vi börjar med Tres och Opi.
Parning genomfördes 2 februari och förhoppningsvis blir det valpar i början av april med valpleverans slutet av maj början av juni.


Opi är en mycket sympatisk, trevlig, duktig i både vallning och bruks samt en otroligt vänlig hund. Opi är korad på fina poäng uppflyttad till Elit Spår, meriterad i ASCA vallning OTDs, uppflyttad Startklass lydnad samt utstäld med Excellent. Jag har följt Opi sedan han föddes och det är en hund som jag tycker oerhört mycket om. Jag är tacksam att Lena och Stig låter mig få använda honom.


Tres kan ni läsa om på hennes egen sida.

Nedan stamtavla på kommande valpar samt lite bilder.
Kullen uppfyller SASK samtliga krav för valphänvisning.

Fler bilder på Tres och Cam hittar du på deras egna sidor samt i Fotoalbum/Photo.

Cam och Rush
Parningen framflyttad till nästa löp i höst


Rush är importerad från USA och ägs av Carina Ström Kalote´s kennel. Även Rush är en hund jag haft privilegiet att få följa sedan han kom till Sverige. Rush är uppflyttat till Lägr spår, utstäld med Very Good och  har startat VP nöt (den gången räckte det inte hela vägen men kapacitet finns) han är även meriterad på ASCA prov ATDs, OTDc,STDd


Cam kan ni läsa om på hennes sida.

Även denna kull uppfyller SASK samtliga krav för valphänvisning.
Nedan valparnas stamtavla samt lite bilder.
Beräknad parning september-oktober

Lägger in ett litet kanske........ förhoppningsvis kommer Rush att para en annan tik under våren. Lyckas den parningen är allt frid och fröjd i annat fall kanske det kan bli aktuellt med byte av hane. Vill ju att Cams första parning ska bli lyckad och att dom verkligen har "tycke" för varandra.

Under 2020 kommer både Tres och Cam att paras.


Tres kommer att paras med Korad Windedos Opi

och

Cam med Hardins What´s the Rush