2020

Senast uppdaterat

2 augusti

Grattis sidan

17 juli
Grattis sidan
7 juli
Nya foton i Fotoalbum
22 juni
Valparnas stamavla under Valpplaner
21 juni
Valpplaner & Grattis sidan
19 juni

Start, Tåt egen sida"Miniläger" 2020


Eftersom det här året är och har varit som det är så har jag tidigare inte velat planera in någonting. MH´t för Tulpankullen blev inställt nu i maj och nytt datum är 30 augusti på Skövde BK (det enda positiva med att det inte blev något Bruks SM) i samband med det tänkte jag att vi kör ett litet ”mini läger”. Fortfarande vet vi ju inte hur det utvecklas så jag bokar inte in någon instruktör utan vi hjälper varandra. Vill man komma över dagen eller komma någon/några dagar är man välkommen oavsett. Vi får helt enkelt ta det som det är och hålla alla tummar, tassat och tår att det går att genomföra. Skulle Corona läget bli värre så får vi helt enkelt avblåsa alltihop.


Tanken är så här:


Vi ska vara på Hökensås Camping och Stugby  För er som inte har husvagn/husbil finns trevliga stugor att hyra. Jag har förbokat 5 stugor 595 kr/natt, i varje stuga kan 4 personer bo

https://firstcamp.se/destination/hokensas-tidaholm/stugor/daretorpstuga/ 
Större stugor finns också men det har jag inte förbokat.
Har även bokat 12 husvagnsplatser med el 295 kr/natt.


OBS!
Var och en bokar sin stuga eller husvagnsplats direkt till Monica Andersson som jobbar i receptionen, hennes privata direktnummer är 0733-22 30 53. Säg att ni ska ha en förbokad stuga eller husvagnsplats som jag bokat, därefter meddela mig att ni kommer.

 
EFTERSOM CAMPINGEN NUMERA HAR GÅTT UPP I FIRST CAMP SÅ HAR MAN CENTRALBOKNING OCH MONICA HAR BETT ATT VI SKA GÖRA SÅ HÄR. RINGER NI OCH HON INTE SVARAR SÅ TALA OM ATT NI VILL BLI UPPRINGDA SÅ HÖR HON AV SIG.


Tanken är att var och en sköter
sin mat utom på kvällen/kvällarna då vi antingen kan äta i restaurangen, ta Catering eller att vi tar med stora Muurikkan och lagar mat till alla och hoppas på fint väder. Campingens stora samlingslokal är tyvärr bokad dessa kvällar (stor fotbollsturnering i Tidaholm) men skulle det bli "skitväder" kan jag nog fixa en lokal några hundra meter från campingen, vi får kolla vädret helt enkelt. Någon som har stort partytält kanske? isf är ju det en annan möjlighet.


Owe och jag kommer att vara på plats från torsdag den 27 augusti. På söndag morgon åker dom som ska MHà till Skövde och dom som är kvar kan ju fortsätta att träna, eller hänga med till
Skövde BK och träna där.


Hoppas att många kan komma, saknar er alla.


P.S. På senare tid har jag fått väldigt många frågor om "mina" hundar, avkommor, mm. mm. är du inte valpköpare men nyfiken så är du välkommen att träffa oss på Hökensås och få chansen att träffa i alla fall ett gäng avkommor D.S.