2022

2022 års läger kommer att vara på samma ställe som 2021 och 2020

First Camp Hökensås 

3-6 juni

Nu mina vänner ”drar” det ihop sig till kennelläger igen och min förhoppning är att vi ska bli minst lika många i år som förra året. Jag har preliminär bokat ett antal stugor både små (4 sängar 1 rum, ingen toalett) och stora (2 rum med 2 sängar i varje + bäddsoffa med 2 bäddar toalett, kök och dusch). Campingplats både med el och utan. Från början bokade jag från fredag den 3 juni till söndag 5 juni. Idag har jag bokat till en dag eftersom måndagen är helgdag, det gick bra på allt utom några stugor. Har även hyrt samlingslokalen så om det blir dåligt väder har vi någonstans att sitta på kvällarna.

Lite ändringar i upplägget i år mot tidigare år. Var och en tar med egen mat och på kvällarna har vi med både grill och muurikka så vi kan äta ihop även om var och en sköter sitt. Tidigare år har jag inte riktigt hunnit med att umgås och sett alla träna utan stor del av tiden har jag stått i köket, slut på det nu

Tyvärr har dom haft en kraftig prisökning mot tidigare år så priset är nu:

Stor stuga 965 kr/natt

Liten stuga 640 kr/natt

Campingplats med el 345 kr/natt

Campingplats utan el 220 kr/natt

Liksom förra året tränar vi tillsammans utan instruktör. Vi är så många riktigt duktiga hundförare så vi hjälper varandra både i skogen och på appellplanen.

Vore mycket tacksam om ni anmäler så tidigt det går eftersom det är hårt tryck på campingen den helgen och det vore jättetråkigt om inte stugor och campingplatserna räcker till alla. Vill också veta hur många dagar ni tänker att ni är på plats.

Ska bli underbart roligt att träffa alla och glöm inte att träna på ”Råttor”


Bild nedan från 2021 års läger.