2022


Så var årets kennelläger slut och jag vill tacka alla som kom, valpköpare, respektive och hanhundsägare. Jag är lika överväldigad varje år att ni vill komma och att ni är så fantastiska med era hundar. För mig som uppfödare är det ovärderligt att få träffa både er och hundarna, vilken gåva vi får av er.


Som vanigt både träning i skogen spår och sök. Lydnadsträning, Rallylydnad för dom som ville och ett gäng som åkte till Mullsjö BK för Agility träning. Än en gång TACK Rebecka! 

Ett stort TACK även till Råttemor Anette som även i år höll i Råttracet till allas stora glädje. Årets vinnare Ingela Qvirist och "Abby the dog".


När man ser bilder från lägret kan man tro att vi bara festar............ men lite nytta gör vi också och i år hade vi lite extra att fira då Carina och Kjell gjorde sin första dag som pensionär på lägret.


I år var det lite splittrat för mig och Owe, inte optimalt med leveransklara valpar hemma.

Vi får kompensera detta till nästa år.


Har några funderingar till nästa år med ett lite annorlunda upplägg.


Boka in helgen 3–4 juni för kennelläger, jag kommer att förboka stugor och campingplatser på samma sätt som i år. Kommer att förboka så att man kan stanna över 6 juni som är på tisdagen.


Lägret är 3–4 juni men man kan ju fortsätta träna även om det inte är ett officiellt kennelläger.


Nedan bildspel från lägret 2022


I år missade vi det obligatoriska fotot på alla lägerdeltagare då många hade åkt hem.

Nästa år får detta fotot tas på lördagen när alla är samlade.