2016

Kennelläger med MH 18-19 juni 2016


Vilken fantastiskt trevlig och rolig helg det blev med en kombo av kennelläger och MH.

Tack ALLA ägare i Daisy kullen att ni kom för att göra MH, även om många av er fick åka långt och det blev lite ”strul” väl på plats.


Tack också till er andra som kom, jag tror inte riktigt att alla förstår hur roligt det är att få träffa er alla och hundarna. Det är så fantastiskt att se hundarnas reaktion när dom träffar mig/oss och i det fortsatta avelsarbetet är det otroligt viktigt för mig att få er syn på hur hundarna fungerar i vardagen.

Min lilla agillity kupp verkade gå hem hos dom flesta och jag kan inte nog tacka Paula och Magne Alden för ert engagemang. Utan er hade detta med största sannolikhet blivit en rejäl flopp.


Inför nästa år kommer jag att lägga upp det på ett lite annorlunda sätt. Vi kommer då att köra två träffar. En kennelträff där vi umgås, pratar hund, gör lite kul saker med hundarna och en träningshelg där tanken är att vi ska träna hund. Anledningen är att jag vill att alla ska känna sig välkomna och att man inte måste vara aktiv på tävlingsbanor o.s.v. för att komma. Träningslägret blir på någon camping (med stugor) och vi kommer då att ha catering på mat. Kennellägret blir här hemma men kanske i lite andra former, evemtuellt med catering där också. Känns lite frustrerande att inte hinna se hundarna och prata med er alla för man står i köket.