2021

Jag har förbokat 12 campingplatser med el samt 10 stugor. Gemensamhetslokal med stort kök, appelplan samt skog så att vi är garanterade att få vara på markerna.

Eftersom vi är ett stort och kompetent gäng med många högt meriterade förare i alla bruksgrenar och även i lydnaden så har jag bestämt att inte plocka in externa instruktörer i år. Vi kommer att kunna ha många grupper där alla kan få stimulans och hjälp på den nivå man är.


Jag har såklart "klantade" mig så finns det 2 sidor på FaceBook gällande lägret (och jag vet inte hur jag ska få bort den som är fel) Denna är det som gäller Maybe Tails kennelläger 2021


Hoppas på en stor anslutning i år och för att vara tydlig så det inte blir några missförstånd är det mig ni bokar Campingplats och stuga hos, gärna så snart som möjligt. Bättre att ni bokar och om ni inte kan komma avbokar än att vara ute i sista minuten och inte få boende ihop med oss andra.


I år kommer vi även att ha ett annorlunda koncept jämfört med tidigare år. Var och en sköter sin egen frukost och lunch så äter vi gemensamt på kvällarna. Varje dag innan avfärd till skogen eller appellplan planerar vi dagen och lägger upp träningen.

Vill man inte träna så är det också helt ok, då kan man bara mingla runt och ha trevligt.


Hoppas att vi blir riktigt många i år. 

Bilderna nedan är ett "axplock" från tidigare år.