Träningsdagar i Håverud

Mini  läger samt Rasmästerskap i Håverud 2-6 september 2015


Under året har jag tillsammans med Lena Stangvik kennel Windedos och Nina Pohl kennel Ojojs planerat ett kennelläger i samband med Rasmästerskapen i Håverud Tanken var ju såklart att locka så många som möjligt att tävla, träffa likasinnade och få träningskompisar på den nivå man själv står på. Vi var på plats tisdag kväll och fick efter mycket om och men upp förtältet. natten var minst sagt förfärlig 100 mm regn! Det var lite blött i skogen kan jag säga...............

Nåväl så mycket gemensam träning blev det inte utan vi tränade mer eller mindre för oss själva, däremot blev det kvalitets träning i skogen och på lydnadsplan.

Tävlingsmässigt var helgen fantastisk och det kan ni läsa om under Grattis.

Efter helgen( som från början bestämdes vara det sista Rasmästerskapet i Håverud) bestämdes det att vi kör ett år till. Jag har lovat hjälpa till än mer, Maria Ihrén som hittills "roddat" jätte mycket själv behöver hjälp och jag hoppas att vi kan vara många som ställer upp.

Tack till Berit, Elin, Helena, Tommy, Ann Marie, Niclas & Michelle för att ni kom och gjorde dessa dagar till et roligt minne.