2019

Ett STORT och varmt TACK till er alla som kom på årets läger.

Varmt TACK även till vår spårinstruktör Stig Stangvik och till Ann Awes som lät alla som ville få träffa får. Tack också till Michelle Pettersson som tog ansvar för lydnadsträningen.


Så många som vi var i år har vi aldrig varit tidigare och det är så fantastiskt roligt. Nu börjar jobbet med att hitta någonstans att vara nästa år. Är vi såhär många får vi inte plats på Klämmestorp utan nu är det dags att hitta något större.


Jag är så glad att alla från Militärkullen hade möjlighet att komma och att få alla exteriörbeskrivna av samma beskrivare samtidigt är en ynnest. Tack Lena Stangvik att du kunde komma och beskriva allihop. En jämn och fin kull som faktiskt är jämna i storlek men även i mentalitet vad det verkar. Får försöka få till ett kull MT till denna kull. Roligt är också att nästan alla Tulpanvalpar hade möjlighet att komma. Inte så roligt läger (arbetsmässigt) för dom små när man bara är 4 månader. Blir skojjigare nästa år när dom är lite större och man kan göra mer saker med dom.


Vi träffades för en gemensam middag fredag kväll, där vi också diskuterade lite hur vi skulle lägga upp dagarna. På lördagen åkte ett gäng direkt till skogen medans några var kvar för att få träffa får. När det var gjort åkte några av dom också till skogen. Småttingarna var kvar med mig på Klämmestorp och det blev mest prat och valpgos. På söndagen åkte nästan alla till skogen Stig tog dom vuxna hundarna medans jag tog hand om valparna. En helg går så galet fort och nu får jag börja tänka framåt mot nästa år.


Nedan lite bilder.